vrijdag 1 mei 2015

Nieuwe wet Californië: Niet gevaccineerde kinderen mogen niet meer naar school

De Senaat van Californië behandelt binnenkort een wetsvoorstel waarmee alle kinderen in de staat verplicht moeten worden gevaccineerd, ook van ouders die dat om persoonlijke of religieuze redenen niet willen. Weigeren de ouders dan toch hun kinderen te laten vaccineren, dan worden deze uitgesloten van onderwijs. De algemene verwachting is dat de wet wordt aangenomen en gouverneur Brown deze zal ondertekenen.

De enige uitzondering die in de wet wordt opgenomen zijn kinderen die om medische redenen niet kunnen worden gevaccineerd. Dat zal echter niet eenvoudig zijn, want medici die zo’n uitzonderingsverklaring afgeven zullen daarvoor compleet door de mangel worden gehaald.

Het gerechtelijke comité van de Californische senaat voegde daar voor de stemming nog twee andere bepalingen aan toe. Ouders mogen nadat hun kinderen de 10 verplichte vaccinaties hebben gekregen alle verdere inentingen alsnog weigeren. Daarnaast wordt het kinderen die op dit moment op school zitten in beperkte mate toegestaan bepaalde vaccinaties te ‘missen’.

Complete bevolking gedwongen gevaccineerd
De kogel is echter door de kerk. Critici zeggen dat de nog bestaande uitzonderingen de komende jaren stap voor stap zullen worden weggenomen, zodat de complete bevolking gedwongen gevaccineerd zal worden. Ook op dit cruciale punt wordt de persoonlijke vrijheid van de Amerikaan dus geheel weggenomen.

Amerikaanse ouders mogen hun kinderen ook thuis onderwijs geven, maar steeds meer staten voeren strenge beperkingen in. Bovendien zullen zij bij een eventuele epidemie onmiddellijk de schuld krijgen, waardoor ze alsnog door de overheid gedwongen zullen worden hun kinderen in te laten enten.

Vaccinaties kunnen gezondheid ernstig beschadigen
Het idee dat gevaccineerde kinderen op die wijze ‘beschermd’ moeten worden tegen ongevaccineerde kinderen is echter een bizarre contradictio in terminis, want het hele idee van vaccinaties is juist om ‘beschermd’ te zijn tegen bepaalde ziektes.

In de loop der jaren hebben talrijke onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat het immuunsysteem van kinderen juist ernstig en permanent kan worden beschadigd door vaccins, en zowel kinderen als volwassenen in veel gevallen juist vaker ziek worden als niet ingeënte mensen.

Ingrijpende inbreuk op persoonlijke rechten
Ook in Europa worden mensen misleid en bang gemaakt met het ‘vaccinatie = bescherming’ credo en valse ‘het is wetenschappelijk bewezen’ argumenten, die in werkelijkheid enkel bedoeld zijn om de miljardenwinsten van de farmaceutische industrie te continueren.

Het is echter te hopen dat de overheid in ons land nooit eveneens overgaat tot een dergelijke ingrijpende inbreuk op de persoonlijke rechten van ieder mens, een inbreuk die niet zelden dramatische gevolgen heeft voor kinderen en hen soms levenslang gehandicapt achterlaat. (zie hyperlinks onderaan)

Zie ook o.a.:

2014:
11-11: Artsenorganisatie: VN steriliseert miljoenen vrouwen in Kenia met tetanus vaccin
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada (/ Recente onderzoeken bewijzen dat gezondheid fors en permanent wordt beschadigd door vaccins)
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins
06-09: CDC wetenschapper erkent verband vaccins en autisme

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: '98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus' (/ 'Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins')

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt
28-09: Onderzoek: Door inenting juist meer kans op de Mexicaanse griep
13-03: Pepsi Cola mag met geaborteerde baby's geteste smaakversterkers gebruiken

2010:

24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens Duitse regering over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
05-11: Poolse minister van Gezondheid weigert Mexicaanse griepvaccin aan bevolking te geven
28-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal
23-10: Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
18-10: Duitse politici krijgen ander ('veilig') griepvaccin dan de bevolking

Bron: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Nieuwe-wet-Californi-Niet-gevaccineerde-kinderen-mogen-niet-meer-naar-school

Reken maar dat hier een genocide agenda achter zit! De ongewenste kindertjes met de verkeerde kleurtjes zullen gegarandeerd heel andere inentingen krijgen. Die kinderen zullen zich niet of moeilijk kunnen voortplanten later. Dat is de reden waarom het allemaal zo verplicht moet worden.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten