donderdag 23 juli 2015

Watchman Video Broadcast - The Capstone deel 1 en 2

YouTube: https://youtu.be/Xpuf7_29suw

Watchman Video Broadcast - Part of the Secret of the Seal series. The symbolism and meaning of the capstone on the reverse of the Great Seal of the United States, understood in the light of the Scriptures.

Deel 2:

YouTube: https://youtu.be/PyAZN7ohHt8

De koningen van Israël bouwen offer plaatsen voor afgoden op zogenaamde hoge plaatsen. Dat deed bijvoorbeeld de slechtste koning Massase. Als laatste grote zonde plaatste hij een afgodsbeeld in de tempel van God. Iets dergelijks kan er letterlijk gaan gebeuren in de eindtijd.

Het menselijk lichaam is geschappen naar het beeld van God. Het lichaam is een tempel van God. In die menselijke tempel een afgodbeeld plaatsen zou kunnen verwijzen naar het kruizen van gevallen engelen met de mensen voor en na de zondvloed. Of te wel de mensen kunnen in de eindtijd zich weer genetisch mengen met gevallen engelen waardoor ze hybriden worden. Geen menselijke wezens meer. Ze hebben een afgod in hun tempel geplaatst.

De topsteen op de piramide van het dollarbiljet kan verwijzen naar die plaatse stap. Een offerplaats voor afgoden op een "hoge plaats" dus bovenop de piramide.

Het is ook vergelijkbaar met homofilie. Men gaat samen met het "tegennatuurlijke". Men loopt "vreemd vlees" na. Daarom is er zoveel aandacht voor homofilie in de media om de mensen aan het idee te laten wennen zich te mengen straks in de eindtijd met "vreemd onnatuurlijk vlees." De "omkering" van Sodom en Gomorra is dan een beeld van wat er met de aarde gaat gebeuren in de eindtijd.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten