maandag 3 augustus 2015

Reclame kpn met verborgen 666 boodschap

Onderaan de driehoek zie je 3 zesvlakken. Dat is 666. Een van de zesvlakken is een doos. Ook de doos heeft vast een betekenis. Als je b.v een doos uitvouwt heb je weer 6 vlakken. Het geeft bij mij het gevoel van dat ze de ziel willen opbergen in een doos. Dat ze de hele wereld dmv het 666 merkteken van het beest gevangen willen nemen in een doos. Denk aan kunstmatige intelligentie, een wereldwijde super computer. De doos zie je regelmatig in reclameboodschappen.

Verder is opvallend dat het een omgekeerde piramide vorm is met de doos en de vlakken als de top. Dat lijkt op de piramide met het alziende oog op het dollarbiljet.

Mengen met gevallen engelen
Nou bestaat dus het idee dat in de eindtijd de mensheid zich zal mengen met gevallen engelen net als in de tijd van Noach. Dan zullen er een soort van hybride mensen ontstaan die natuurlijk alle overgebleven echte mensen zullen willen uitroeien.

Dat samengaan wordt gesymboliseerd door het samengaan van twee piramides. Een met de punt naar boven (het aardse) en een met de punt naar beneden (het hemelse). Als ze samengaan krijg je de ster van David. Die ster is geloof ik het symbool van de antichrist. De valse messias waar Israel nu op wacht.

Let is dat verband dan op de tekst van de reclame:
"Combineer PKN producten, & krijg dubbel zoveel data en belminuten".

Let op de sleutelwoorden: "combineer" en "krijg dubbel zoveel".

Dat zou je kunnen lezen als: als je je zelf combineerd (dmv het 666 merkteken?) met gevallen engelen dan ontvang je dubbel zoveel....Je wordt dan een soort van mega super dubbelmens! Half engel, half mens... Een God!

Zie ik nou overal spoken in reclameboodschappen of wordt de mensheid heel gniepig voorbereid op iets wat komen gaat... Voor de zekerheid kies ik het laatste. Leuk he die toch zo vertrouwde KPN. Ze hebben het zo goed met ons voor! In de reclameboodschap hiervoor stonden er DNA strengen op!

Zie ook de website: http://666alert.net/ met veel voorbeelden van zesvlakken (hexagrammen) e.d

meer >

1 opmerking: