vrijdag 9 oktober 2015

Nobelprijs Scheikunde gaat naar DNA-reparatie - voorbreiding merkteken van het beest

Nobelprijs Scheikunde gaat naar DNA-reparatie

De Nobelprijs voor scheikunde gaat dit jaar naar drie verschillende mechanismen voor DNA-reparatie in de cel die in de jaren zeventig en tachtig zijn ontdekt. De prijs wordt gedeeld door Tomas Lindahl, Paul Modrich and Aziz Sancar. Dit heeft vanmorgen het Nobelcomité in Stockholm bekendgemaakt. De reparatie van DNA werd al langer genoemd als een belangrijke biologische ontdekking die nog steeds niet beloond was met een Nobelprijs.

Pionierswerk
Het Nobelcomité prijst het pionierswerk van de onderzoekers. Ooit werd gedacht dat DNA heel stabiel was, maar vanaf de jaren zeventig werd duidelijk dat het voor de erfelijkheid zo belangrijke molecuul voortdurend gerepareerd wordt. ‘Uw DNA wordt streng bewaakt door een zwerm van celeiwitten’, zoals het Nobelcomité het treffend uitdrukte.

lees verder >

Erg opvallend dat ze nu deze prijs uitreiken voor dit onderwerp! Dit was al tijden bekend en nu komen ze er mee? Ik zag er een stukje over op het NOS journaal en dacht direct he waarom wordt dit de mensen zo uitgebreid uitgelegd? 

Worden de mensen voorbereid op de komst van het merkteken van het beest? Heeft het merkteken iets te maken met DNA? Door kunstmatige verandering of zelf het toevoegen van een extra DNA-streng zullen de mensen worden als God en zal hun vast eeuwig leven beloofd worden.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten