vrijdag 2 oktober 2015

Oregon schutter koos Christenen uit tijdens schietpartij

Link naar het nieuwsbericht:
'Schutter Oregon had het op christenen gemunt'

In de bepaalde nieuwsberichten over de schietpartij weigeren ze te vermelden dat het om Christenen gaat maar staat er alleen dat de schutter vroeg naar de religie.
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4154370/2015/10/01/Vijftien-doden-bij-schietpartij-school-VS.dhtml

Nou bij deze dus: de schutter was speciaal opzoek naar CHRISTENEN!

Waarom zou hij speciaal naar Christenen vragen? Hoeveel bewijs wil je hebben dat de Bijbel gelijk heeft. Tijd om voor de Here Jezus te kiezen. Er is niet veel tijd meer!

Openbaring 6:9-11
9 En toen Hij het vijfde zegel opende, zag ik onder het altaar de zielen van hen, die geslacht waren om het woord van God en om het getuigenis, dat zij hadden. 10 En zij riepen met luider stem en zeiden: Tot hoelang, o heilige en waarachtige Heerser, oordeelt en wreekt Gij ons bloed niet aan hen, die op de aarde wonen? 11 En aan elk hunner werd een wit gewaad gegeven, en hun werd gezegd, dat zij nog een korte tijd moesten rusten, totdat ook het getal vol zou zijn van hun mededienstknechten en hun broeders, die gedood zouden worden evenals zij.

DE tijd raakt op

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten