maandag 14 december 2015

Klimaatverdrag: rijk van het beest in oprichting?

Zaterdagavond werd in Parijs een akkoord bereikt over een klimaatverdrag. Het verdrag werd ondertekend en is bindend voor 195 landen.

Lees: 195 landen stemmen in met wereldwijd klimaatverdrag Parijs

Volgens mij is het allemaal een groot toneel stuk. Wat men namelijk zoekt is een gemeenschappelijke wereldwijde bedreiging om het rijk van het beest in te voeren. Ik geloof dat ze wereldwijd een CO2 belasting willen invoeren. Daarvoor is het mogelijk om alles, maar dan ook alles, te moeten meten. Hierdoor wordt alles meetbaar en dus controleerbaar. Niet om dat dat milieuprobleem zo belangrijk is maar om alles wat mensen doen te gaan meten en controleren!

Koolstof is DE bouwstof van het leven. Door de gehele koolstofkringloop te willen controleren, krijg je macht over alle het leven op aarde. En dit alles wordt natuurlijk verkocht onder de noemer van het "goede". Het is voor je eigen bestwil dat wij gaan bepalen hoe jij leven moet, wat jij wel of niet mag. Ik geloof dat het merkteken van het beest wel eens te maken kan hebben met een koolstofbelasting. Niemand kan straks kopen of verkopen zonder een koolstof belasting.

Het punt is echter ook dat de milieuproblemen volgens mij bewust gecreëerd worden. Men heeft hier bewust, geloof het of niet, al jarenlang naar toegewerkt. Men heeft de wereld voorzien van een eindeloze hoeveelheid geld door het domweg uit het niets bij te drukken. Zo heeft men de wereld ook opgescheept met zo'n enorme grote schuld dat die niet meer terug te betalen is en men heeft er wereldwijde milieuproblemen mee veroorzaakt (luxe voor iedereen volgens de Lidl). Dat alles om daarna te kunnen komen met een schijnbaar wereldwijde oplossing... Die "oplossing" lag al die tijd al klaar...

De klimaatproblemen worden volgens mij ook bewust gecreeerd door het sproeien met vliegtuigen. Iedereen kent tegenwoordig de vliegtuigstrepen in de lucht! Deze strepen waaieren uit tot een wolkendek die het zonlicht blokkeert. Die vliegtuigstrepen waren er vroeger niet!. Er wordt bewust een wereldwijd milieuprobleem gecreëerd. HOE GROTER DE LEUGEN DES TE BETER. Niemand zal je geloven, laat staan dat je er iets aan zou kunnen doen.

En nu is het dan zover. Men heeft landen bij elkaar gekregen en bindende verdragen kunnen afspreken. Let maar op, nu gaan er allerlei regels gelden die dwingend zullen zijn, waar iedereen zich aan zal moeten houden en die de vrijheid van de mensen steeds meer zal beknotten. Alles zal met computers bijgehouden en gemeten gaan worden. Tot het moment komt dat alles centraal gereguleerd zal gaan worden en iedereen en alles hun vrijheid kwijt zullen raken!

Lees ook:
Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën

Geo-enginering:
- Chemtrails: de geheime oorlog (NL ondertiteld)
- Sproeiend en een niet sproeiend vliegtuig - 8-7-14
- Chemtrails-Aerospace-Werker "Ik installeerde sproei-inrichtingen" - 30-5-14
- Geo-engineering: natuurlijk weer bestaat niet meer - 15-2-14
- Pilot says.." Chemtrails are a necessary EVIL..?" - 4-10-13
- Chemtrails Nederland - 2-9-13
- What in the world are they spraying - Nederlands ondertiteld
- Voormalig hoofd FBI getuigt dat regeringen chemtrails sproeien om mensheid uit te roeien
- Het meest belangrijk onderwerp van onze tijd: Geo-Engineering en chemtrails - 11-7-13 tip
- Getuigen van geo-engineering. Wat zegt de Bijbel - 13-4-13
- Geo-engineering (kunstmatige klimaatbeinvloeding) dood het leven op aarde!


meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten