dinsdag 5 januari 2016

Eurocommissaris: Polen onder toezicht om mediawet

Nou let op. Als door een angel gestoken springen ze op bij de Nieuwe Wereld Orde. Polen wil de achilleshiel van de samenzwering aanpakken: de leugenmachine die de publieke omroep heet. Het grote wapen "de media". Werkelijk alles is een grote leugen wat je hier voorgeschoteld krijgt. Als je er eenmaal door heen ziet, ga je over je nek. De NOS is zo vals, zo gemeen en doortrapt... Je moest eens weten.

De Duitse eurocommissaris voor Digitale economie en samenleving, Günther Oettinger, wil dat Polen onder toezicht komt te staan vanwege een omstreden nieuwe mediawet die het Poolse parlement net voor de jaarwisseling heeft aangenomen. Oettinger stelt in de Frankfurter Allgemeine Zeitung zelfs dat Polen stemrecht in Brussel kwijt kan raken.
 ...
De Poolse nationaal-conservatieve regeringspartij Recht en Gerechtigheid (PiS) wil nu dus ook de publieke media aan banden leggen. Volgens PiS-fractieleider Ryszard Terlecki hebben de publieke media zich “extreem onbetrouwbaar” getoond in de verslaglegging over een dispuut rond het grondwettelijke hof.

Lees verder: http://www.nrc.nl/nieuws/2016/01/03/eurocommissaris-polen-onder-toezicht-om-mediawet

De grootste grap van allemaal:

“Onze grootste zorg is dat de publieke omroep zijn belangrijkste functie verliest, namelijk de burgers onafhankelijk te informeren.”

Hun grootste zorg is dat ze de grip op de samenleving verliezen en dat de waarheid boven tafel komt. De grote zonde van de mensen is dat ze er naar kijken en luisteren en het geloven! Het werkt als een soort betovering.

Lees ook: 

Oud-NOS-journalist over verkrachting van ál het nieuws!
meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten