dinsdag 16 februari 2016

ID-kaart voor internet veiliger dan DigiD

Nederland heeft vanaf nu een elektronische identiteitskaart: voor identificatie op straat én op internet. Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken overhandigde vanmiddag in Den Haag de eerste eNIK aan inwoner Jan Taal.

De eNIK is eigenlijk een gewone ID-kaart maar dan met een speciale chip. Met een bijgeleverde reader kan ingelogd worden op websites van de overheid, zoals bijvoorbeeld voor het doen van de jaarlijkse belastingaangifte of om toeslagen aan te vragen. Nu kan dat nog alleen met DigiD, maar het kabinet wil het mogelijk maken dat ook met andere middelen kan worden ingelogd.

lees verder: http://www.telegraaf.nl/binnenland/25203967/__ID-kaart_voor_internet_veiliger_dan_DigiD__.html

Je moet je afvragen veiliger... voor wie...? Niet veiliger voor ons maar voor de smeerlappen achter de schermen. Ze moeten beschermd wordt tegen ons! Daarom moeten wij allemaal een merkteken krijgen. Het is de omgekeerde wereld. Trap er niet in.

De laatste stappen naar het merkteken van het beest. Hoe duidelijk is het dat het allemaal geen toeval is maar dat allemaal stap voor stap netjes wordt georganiseerd. Daar is toch echt een wereldwijde samenzwering voor nodig...

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten