donderdag 4 februari 2016

Verbazende eindijd nieuwsberichten

Een verzameling nieuwsberichten van een dag die de wereld richting de eindtijd sturen. Het is verbazingwekkend wat op ons afkomt. Maar vergeet niet, het is geen toeval! Men stuurt bewust aan op een bepaalde situatie. Het lijkt of het allemaal zomaar gebeurd maar dat is niet zo. Achter de schermen weet men precies wat men doet, waar het geld naar toe gaat, wat er wanneer gezegd moet worden enz...

Britten gaan embryos genetisch manipuleren wat betekent dat
Gisteren kreeg een Britse onderzoeker groen licht om het DNA van menselijke embryo’s te veranderen. Wat betekent dat? En is dat wenselijk?

Enige tijd geleden vroeg onderzoeker Kathy Niakan aan de Human Fertilisation and Embryology Authority toestemming om het DNA van menselijke embryo’s te veranderen. En die toestemming heeft ze nu gekregen. Ze kan nu menselijke embryo’s onderwerpen aan een techniek die we ‘gene-editing‘ noemen. Hierbij wordt DNA aangepast, verwijderd of toegevoegd.

lees verder > 

(Denk nou niet dat hier een morele discussie wordt gevoerd of zo. Het nieuwsbericht is waarschijnlijk alleen maar bedoeld om de lezers zand in de ogen te strooien, om mensen aan het idee te laten wennen. Achter de schermen doet men wat men wil. Wat kan, gebeurd! Wie weet wat er al rondloopt)

De toekomst van WhatsApp en Facebook Messenger
Deze week maakte mede-oprichter van WhatsApp Jan Koum bekend dat de berichtendienst meer dan 1 miljard gebruikers heeft. Bijna één op de zeven mensen op aarde maakt gebruik van de diensten van WhatsApp. Dagelijks worden er 42 miljard berichten, 1,6 miljard foto's en 250 miljoen video's van de ene naar de andere gebruiker verstuurd. In 2014 werd het bedrijf door Facebook voor een bedrag van 19,3 miljard dollar overgenomen. Op dat moment had het platform slechts 450 miljoen gebruikers.

lees verder > 

(We gaan geloof ik naar een wereld die compleet door computers gecontroleerd en geregeerd gaat worden zodat iedereen die het merkteken met 666 weigert, gedood wordt. Is het toeval dat WhatsApp gratis is en er nu zoveel mensen gebruik van maken? Ik geloof van niet. Moet je eens voorstellen, ze slaan al die berichten op! Er is geen privacy meer! Straks worden al die dingen die nu zo handig lijken tegen ons gebruikt. Dan weten we hoe het al die tijd zat!)

WHO: vermoedelijk twee zika-besmettingen door seksueel contact
Volgens het regionale centrum voor volksgezondheid in Dallas is dinsdag de eerste besmetting met het zika-virus op het vasteland van de Verenigde Staten vastgesteld, en is het virus ditmaal overgebracht door seksueel contact. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt zich zorgen te maken en vindt dat de zaak verder moet worden onderzocht. Volgens de WHO zijn er wereldwijd tot nu toe twee personen bekend bij wie besmetting met het zika-virus vermoedelijk via seksueel contact plaatsvond.


lees verder >

(Krijgt de wereld te maken met wereldwijde dodelijke ziekten? In de Bijbel wordt het wel genoemd. De kans is groot dat men dergelijke ziekten genetisch in elkaar knutselt om de "ongewenste menselijke rassen" uit te roeien. Een soort biologische atoomwapens. ik geloof niet zo dat ze zich bij de WHO zo veel zorgen maken...)

Foodwatch waarschuwt voor kinderdrank met evenveel suiker als cola
Uitschieters zijn de yoghurtdrankjes van Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Plus. Daar zitten gemiddeld meer dan zes suikerklontjes in. "Een keer een pakje kan geen kwaad. Maar kinderen krijgen dit elke dag mee naar school. Als je dit drinkt in de ochtendpauze, in de middagpauze en wanneer je thuiskomt, drink je achttien suikerklontjes per dag'', zegt foodwatch.


lees verder >


(de wereld wordt gek gemaakt met suiker! Wat als ze straks de voedselkraan dichtdraaien! De mensen zullen compleet doordraaien!)

Windows 10 wordt 'Aanbevolen update' in plaats van 'Optioneel'
Opnieuw een stap dichter bij de ongewilde wereldoverheersing van Windows 10... 

Microsoft nog weer een stapje verder in het pushen van Windows 10. Het besturingssysteem staat bij sommige Windows 7- en 8-gebruikers nu aangemerkt als 'aanbevolen' in plaats van 'optioneel', waardoor veel nietsvermoedende gebruikers mogelijk worden overvallen door de upgrade.

lees verder >

(Alles in de computerwereld wijst volgens mij naar het "beeld van het beest wat een geest krijgt en maakt dat iedereen die het beeld niet aanbid, gedood wordt. Waarom is Windows 9 overgeslagen en waarom al die haast met de introductie van Windows 10?  Toeval? Ik denk het niet!)


Google organiseert Digitale Werkplaats 

De Digitale Werkplaats bestaat uit gratis workshops waar ondernemers en zzp-ers leren online zaken te doen en daarmee groei te realiseren.

lees verder >

(Alles en alles moet digitaal, Wacht maar tot alles en alles tegen je gebruikt wordt in de handen van de wereldhitler!)

Obama: 'Aanval op de islam is een aanval op alle religies' 
De Amerikaanse president Barack Obama haalt woensdag uit naar de ‘anti-moslimretoriek’ van politici als Donald Trump. ‘Iedereen moet begrijpen dat een aanval op één religie een aanval is op al onze religies’.


lees verder >


(Wel een van de meest gekmakende, valse nieuwsberichten van vandaag. De Nieuwe wereld Orde van de anti christ heeft verschillende agenda's. O.a. wordt er aangestuurd op een wereldregering, een wereldmunt maar ook een wereldreligie, met natuurlijk meneer de anti christ him zelf als de grote God. Hier dus nu een nieuwsbericht waaruit dat streven blijkt. Men stuurt aan op een wereldreligie. De suggestie er achter is namelijk dat als een aanval op de islam een aanval is op alle religies, alle religies dus dezelfde God lijken te hebben. Dit is dus een heel subtiele manier van manipuleren. Een boodschap brengen verpakt in een andere boodschap. Je zegt het een maar bedoeld het ander. Je voelt wel dat er iets niet klopt maar wat...?)

En zo kan ik nog een hele tijd doorgaan met griezelige nieuwsberichten in verband met de komende eindtijd... een prettige dag nog verder....


Zoek de Here Jezus nu het nog kan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten