donderdag 27 april 2017

The NUKES ARE COMING!!!MUST WATCH

Youtube: https://youtu.be/OpIoa6Mr12c

En ongelofelijke reclame waar alles in zit. De man legt het heel goed uit. Hij heeft een paar dingen echter niet gezien. De scheikundige verbinding met de twee omgekeerde OH groepen zijn aan elkaar  verbonden via de hexagram. De hexagram, een zeshoek, staat voor het getal 6. Wat weer symbool staat het het merkteken van het beest 666. De twee groepen zijn dus via het hexagram aan elkaar verbonden. Of te wel het merkteken met 666 zal de twee omgekeerde werelden verbinden.

Wat mij verder nog opviel was dat op het moment dat de man zijn armen spreid de autos in de vorm van een piramide weg rijden. Er is dan een shot van achteren waarin je kunt zien dat zijn armen een piramide vormen met de punt naar beneden en de auto's een piramide met de punt naar boven die dan precies samenvallen. Dat is het symbool van de vrijmetselarij.
Ik heb het idee dat ze de wereld in een soort van satanische verkrachtingsritueel (atoomoorlog) willen leiden. Waaruit een kind geboren gaat worden: de anti christ. De zogenaamde redder van de wereld.

Er valt veel over te vertellen maar hoe het ook zal gaan, wat er ook zal gebeuren er is maar een die alles heeft overwonnen en dat is de Here Jezus. Geloof in de Zoon van God en vertrouwen op Hem en je zult gered zijn!

meer >


Geen opmerkingen:

Een reactie posten