zaterdag 18 november 2017

Kunstmatige intelligentie en moordrobots


Zou het beeld wat een geest krijgt uit de Bijbel dichterbij komen? Twee nieuwsberichten:

Lees: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5088473/Founder-church-AI-says-raising-god.html

Ex-Google-ingenieur die de eerste kerk van AI (kunstmatige intelligentie) heeft opgericht, zegt dat hij 'bezig is met het maken van een GOD robot die de leiding over mensen zal nemen over.

De robotgod zal een een religie gaan leiden genaamd "Way of the Future" (WOTF), die uiteindelijk een evangelie zal krijgen met als naam 'The Manual', rituelen en zelfs een fysieke plaats van aanbidding,

Anthony Levandowski diende eerst de documenten in bij de Internal Revenue Service en noemde zichzelf 'dean' van WOTF, waardoor hij zich zelf volledige controle gaf tot aan zijn dood of zijn ontslag.


Levandowski, zijn robotgod, zal de leiding nemen over zijn mensen zodra we onze macht afstaan aan een creatie met veel meer intelligentie dan die van ons.

Lees: https://www.ad.nl/buitenland/vn-conferentie-wil-gewetenloze-moordmachines-aanpakken~af22c90c/

Dit moet je ongeveer lezen als: "wij van de VN zijn moordmachines aan het maken dus wordt maar vast bang
.

Openbaring 13:15-1815 En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. 16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.
18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten