maandag 5 maart 2018

Censuur: EU wil dat providers ongewenste ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen

Extreemlinkse meningendictatuur staat op het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen - Facebook verwijdert wekelijks reeds vele tienduizenden berichten

Nu de linkse meningendictatuur ook officieel door de EU zal worden afgedwongen, is het binnenkort echt helemaal gedaan met de vrijheid van meningsuiting op het internet.

Nu in de Verenigde Staten de door links gedomineerde social- en massamedia een ware ‘crackdown’ of ‘purge’ zijn begonnen tegen onafhankelijke nieuwsverstrekkers zoals Infowars, heeft ook het Politbureau van Brussel, de Europese Commissie, nieuwe censuur richtlijnen gepubliceerd. Daarin staat dat van providers wordt verwacht dat zij in de toekomst ‘terroristische inhoud’ en ongewenste, niet politiek-correcte ‘haatspraak’ binnen een uur van het internet verwijderen, en tegelijkertijd zowel de politie als Interpol inlichten. Met andere woorden: ook in Europa komt er een crackdown/purge van alle onafhankelijke en kritische –voornamelijk rechtse/conservatieve- media. 

Lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/03/Censuur-EU-wil-dat-providers-ongewenste-haatspraak-binnen-uur-verwijderen

De tijd is op. Eindtijd websites en sites als Xander zullen vast niet lang meer bestaan. En stel dat ze de voorspellingen in de Bijbel als "nep nieuws" of "haatspraak" gaan bepalen...? 

Ze verliezen de "manipulatie nieuwsoorlog". De mensen lezen het (nep)echte nieuws zelf op internet. 

De wereld gaat straks zo erg veranderen dat je je veilige nederlandje" niet meer zult herkennen.
Alle aardse zekerheden van de een op andere dag weg... foetsie.... Blijft over de ene grote hemelse zekerheid: De Here Jezus..... Ben je er klaar voor?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten