donderdag 1 maart 2018

Deze A.I. (kunstmatige intelligentie) leest letterlijk je hersens om afbeeldingen te maken van de gezichten die je ziet


Lees verder: https://www.digitaltrends.com/cool-tech/university-of-toronto-mind-reading-ai/

Brrr.. toch een van de meest erge berichten van de laatste tijd. Dit moet dus straks andersom werken. Dat ze beelden in de hoofd projecteren. Straks weet je niet meer of je gedachten of impulsen door een ander in de hoofd zijn geplant. 

Trouwens dat doen ze nu al heel erg succesvol met de tv. Maar dat werkt alleen goed als mensen zich er vrijwillig aan overgeven. Dat is een bekend psychologisch principe. We weten dat de meeste mensen aan de TV geen weerstand kunnen bieden. Die laten zich vrijwillig hersenspoelen. Ze hebben geen idee waar ze naar kijken.

Maar dat gaat in dit geval niet op. Nu kan het los van de wil van iemand in zijn hoofd geplant worden. Dan ben je de ultieme slaaf geworden. Als ze dit zou lukken hebben ze een van de machtigste wapens ooit gecreëerd. Mensen doden en uitroeien is al zo'n werk. Maar hier kan niemand aan ontsnappen.

Let op in het filmpje dat de onderzoeker blauwe ogen heeft en zijn "slachtoffer" bruine. Over TV hersenspoeling gesproken. Het lijkt duidelijk wat het motief voor de komende wereld genocide is. Alles is ijdelheid...

Let even op zijn "onschuldige grijs" op zijn kop. "Ze mogen het niet weten tot de vak dichtklapt". Dan laten ze hun ware gezicht zien. Hebben we als eens eerder meegemaakt toch in de tweede wereld oorlog...

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten