vrijdag 9 maart 2018

Nieuwe TV laat je kijken in stijl, ook als hij uit staat

Een van de nieuwste TV's:

- Ambient Mode zorgt ervoor dat de TV er óók prachtig uitziet als hij niet aan staat
- Q-LED TV’s hebben nóg betere beeldkwaliteit door sterker contrast
- TV toont je favoriete nieuwsbronnen zodra jij de kamer in loopt
- Met Bixby en SmartThings-app wordt Smart TV nog slimmer

Lees en kijk verder >

Ik weet niet hoe het u vergaat maar mij bekruipt bij het lezen van dit soort advertentie een heel griezelig, benauwd gevoel. Dit is toch "Brave New World"?

Het probleem met de TV is niet dat wij TV kijken, maar de TV kijkt naar ons. Wij zien wat de TV makers bepalen wat we zien en die geven ons de illusie dat we daarin zelf een wil hebben. Kijkers geven zich willoos over aan de TV.

De makers creëren bewust een valse illusie wereld in hoofden van mensen, waar mensen werkelijk in geloven. Motief? Nou dan geloven ze niet in de Bijbel.

Mattheus 24:24
24 Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan, en zullen grote tekenen en wonderheden doen, alzo dat zij (indien het mogelijk ware) ook de uitverkorenen zouden verleiden.


Deze TV staat al helemaal niet meer uit. Straks wordt het verplicht om dit of dat apparaat altijd aan te laten staan. Die gaat ons dan vertellen wat we moeten doen.

Dit soort apparaten worden echt niet voor "de fun" gemaakt. Leuk he dit soort frasen: "One Invisible Connection". "The ONE"  is dat niet de verwijzing naar de anti christ. Een onzichtbare connectie met de ant christ via de TV?? Dat is wat ik denk dat er wordt bedoeld.

meer >


Geen opmerkingen:

Een reactie posten