maandag 2 april 2018

The Deep State - wereldwijde samenzwering


Youtube: https://youtu.be/PIYaaSvc2es

Democratie is een wassen neus. Wie er ook gekozen wordt, achter de schermen gaan de ontwikkelingen naar een wereldwijde regering gewoon door. Wij leven in een gecreëerde illusie, nep, realiteit. De mensen achter de schermen leven wel in de echte realiteit. Zij weten wat ze willen. Ze controleren alle media, alle brandstoffen, alle supermarkten enz enz... Ze hebben alle touwtjes in handen.


Bijna niemand heeft in de gaten in wat voor nep wereld we leven. Een wereld gebaseerd op nep geld en nep informatie. Alles is zo gebouwd dat het moet instorten. Want ze willen dat het instort zodat uit de vlammen een nieuwe wereld orde kan op staan met de anti christ aan het hoofd.

Volgens mij willen ze een soort van satanische verkrachtingsritueel uitvoeren maar dan op de gehele wereld. Daaruit moet dan het kind geboren worden... de anti christ. Het zijn denk ik de weeën uit de openbaringen. Het kind van satan geboren uit de hoer: de anti christ. Het beest uit de zee. De zee stellen dan de volkeren voor die hoereren met satan.

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten