zaterdag 5 mei 2018

Globalistisch Pravda Netwerk: Doodzieke Westerse media verspreiden enkel nog propaganda

Veel mensen herinneren zich vast nog hoe in de voormalige Sovjet Unie twee grote staatskranten de publieke opinie manipuleerden, te weten de Pravda (‘Waarheid’) en Izvestia (‘Nieuws’). De Russische bevolking hadden een passend gezegde voor deze twee kranten: ‘Er is geen waarheid in Pravda, en geen nieuws in Izvestia’. Inmiddels geldt exact hetzelfde voor de Westerse mainstream media. Over vrijwel ieder belangrijk onderwerp krijgt u inmiddels de ‘Pravda’ variant van de waarheid, en de ‘Izvestia’ variant van het ‘nieuws’ te horen en te lezen. Kortom: we worden overvoerd met pure propaganda, die enkel de globalistische doelstellingen van een klein eliteclubje dient. Helaas kunnen veel Westerlingen nog steeds maar niet geloven dat ze zo worden belogen en bedrogen – en dat is precies de reden dat het zo eenvoudig en zo massaal kan worden gedaan.

lees verder: http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Globalistisch-Pravda-Netwerk-Doodzieke-Westerse-media-verspreiden-enkel-nog-propaganda

Als je het een maal in de gaten hebt en "er doorheen" ziet, sta je met je oren te klapperen. Hoe is het mogelijk dat we op zo grote, georganiseerde schaal elke dag zo voor gelogen en gemanipuleerd worden??

Als je de nieuwslezers van de NOS op zo gladde, totaal schaamteloze manier de grofste leugens hoort uitkramen weet je het gewoon niet meer. Onbegrijpelijk... Met stalen gezichten. Je weet dat ze weten dat het een enorme leugen is.

Dat is alleen mogelijk zolang de mensen op hun vertrouwen... Wanneer worden de mensen nou eens wakker....?

meer >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten