dinsdag 8 mei 2018

Rabobank stopt met uitgave kaartlezer Rabo Scanner voor online betalingen

De Rabobank stopt later dit jaar met de Rabo Scanner. Het kastje om betalingen goed te keuren, is niet langer nodig.

Bart Leurs van digitale verandering bij Rabobank zegt tegen De Telegraaf dat online bankieren "net zo veilig" kan zonder een kaartlezer. Daarbij noemt hij vijfcijferige inlogcodes of het gebruiken van een vingerafdrukscanner in een telefoon.

Lees verder: https://www.nu.nl/internet/5256326/rabobank-stopt-met-uitgave-kaartlezer-rabo-scanner-online-betalingen.html


Die kaartlezer is er nog maar net? Het was echter slechts een tussenstap naar het merkteken van het beest. Zonder dat merkteken kun je straks niet meer kopen of verkopen. 

We komen steeds dichterbij dat merkteken. Van scanner naar mobiele internet met een vingerafdruk of een vijfcijferige code... 

Maar betalen met je vingerafdruk via de mobiel...? Is de mobiel dan van mij of ben ik eigenlijk van de mobiel...?? Want als de mobiel zegt nee... dan kan ik geen eten kopen en ga ik dood. De mobiel heerst dus over mij. En degene die heerst over mijn mobiel... Wacht maar tot het tegen je gebruikt wordt!

En zo is alles en iedereen die niet voor Jezus kiest straks van de anti christ... Maar dan komt de Here Jezus terug. De rechtmatige eigenaar van alles.... We zien uit naar die dag!

meer > 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten